Δελτίο Τύπου Δείπνο στο Σκοτάδι

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ημερομηνία 17/05/2016

 

ΠΡΟΣ: ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 8ο ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Μαίου στο Ηράκλειο. Με ρεκόρ συμμετοχών  για το Ηράκλειο ζήσαμε όλοι μαζί μια μοναδική βιωματική εμπειρία. Μια εμπειρία που βοήθησε μέσα στο απόλυτο σκοτάδι να λάμψουν μέσα μας πρωτόγνωρα  συναισθήματα. Όλα έγιναν με συνεργασία και ομαδικότητα, ο ένας βοηθούσε τον άλλο και  μαζί με τους  εκπαιδευμένους εθελοντές που μας καθοδηγούσαν  «είδαμε» για λίγες ώρες με άλλα μάτια. Ζήσαμε αυτό που ζουν χιλιάδες συνάνθρωποι μας καθημερινά. Και αυτός είναι και ο σκοπός για αυτό το δείπνο. Να ζήσουμε και να μπούμε για λίγο στη θέση των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην όραση. Πόσο σημαντικό θα ήταν γι’ αυτούς τους ανθρώπους αν ο καθένας από εμάς «έβλεπε» το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν?

Όλοι εμείς στο παιδικό ραδιοφωνο family fm 89.5 θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον εμπνευστή της ιδέας για το δείπνο στο σκοτάδι τον κ. Βαγγέλη Αυγουλά για την χαρά και τιμή που έδωσε στο σταθμό μας να συνδιοργανώσουμε αυτή τη βραδιά και τους δεκάδες εθελοντές που έδωσαν και τη ψυχή τους για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της εκδήλωσής .

 

Ο Βαγγέλης Αυγουλάς αν και μόλις 27 ετών είναι δικηγόρος στο επάγγελμα, είναι Τακτικός Εκπρόσωπος στην Ελλάδα της Διεθνούς Οργάνωσης VIEWS για νέους με προβλήματα όρασης, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών  και Γραμματέας της Επιτροπής Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών. Παράλληλα, διατελεί και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους  χορηγούς της Εκδήλωσης συμβάλλοντας ώστε να καλυφτούν τα έξοδα της εκδήλωσης και  συγκεντρωθεί το ποσό των 800€, για το σύλλογο παιδιών με Νεοπλασματικές ασθένειες Ηλιαχτίδα.

ΤΟ ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ  ΣΥΦΑΚ ( ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ) .

ΔΙΚΤΥO ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ AUTOFIT. ΝΟVA AΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ.ΤΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ. ΤΟ  ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ABRA CADABRA.  GK STUDIO PRODUCTIONS.ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΠΑΛΟΥΡΔΟΥ

Oι διοργανωτές τις εκδήλωσης:

Για το παιδικό  ραδιόφωνο                     Για το Κοινωνικοπολιτικό blog «Με Άλλα Μάτια»
Family fm 89.5                                                            Δικηγόρος

Δρακάκης Μιχάλης                                              Αυγουλά Βαγγέλης