ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ & ΣΥΣΦΙΚΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ

ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ & ΣΥΣΦΙΚΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ

Κατηγορία:

Περιγραφή Προϊόντος

Δραστική αντιρυτιδική και συσφικτική κρέμα προσώπου και λαιμού με φυτικά και βιοτεχνολογικά δραστικά συστατικά όπως Manilcara και Palmitoyl Glycine .Οι ενυδατικές, συσφικτικές και τονωτικές τους ιδιότητες επανορθώνουν την επιδερμίδα, βελτιώνουν την υφή του δέρματος και το προστατεύουν από το οξειδωτικό stress και τα σημάδια της φωτογήρανσης. Παράλληλά συμβάλλουν στη διατήρηση της νεανικής εμφάνισης και ελαστικότητας του δέρματος.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: απλώνουμε λεπτό στρώμα από την κρέμα στο πρόσωπο και στο λαιμό και κάνουμε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί τελείως.

MANILKARA MULTINERVIS LEAF EXTRACT: δένδρο που φύεται σε τροπικά κλίματα  και από τα φύλλα του παράγεται εκχύλισμα, το οποίο εμποδίζει την αποσύνθεση του κολλαγόνου, αυξάνει την σύνθεση της ελαστίνης και λειαίνει τις ρυτίδες.

ΡΑLΜΙΤΟΥL GLYCINE: το παλμιτικό οξύ μαζί με το αμινοξύ γλυκίνης που υπάρχει στο κολλαγόνο του δέρματος μειώνει ορατά τις ρυτίδες με χρήση 2,5 μηνών. Επίσης προσδίδει φωτεινότητα στο δέρμα μειώνοντας την φλεγμονή που οφείλεται στην κακή κυκλοφορία αυξάνοντας την οξυγόνωση.