ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ

Κατηγορία:

Περιγραφή Προϊόντος

Κρέμα ισχυρή αντιγηραντική και αναπλαστική με υψηλή περιεκτικότητα σε βιολογικά και φυτικά ενεργά συστατικά, όπως Akebia Quinata και Acetyl Decapeptide-3 που αντιμετωπίζουν τα σημάδια γήρανσης. Με την καθημερινή χρήση διεγείρεται η κυτταρική αναγέννηση και καταπολεμούνται οι ελεύθερες ρίζες. Το δέρμα προοδευτικά αποκτά τη φυσική του ελαστικότητα , σφριγηλότητα και λάμψη. Μια πραγματική συγκέντρωση ενέργειας για μια θεραπεία ομορφιάς.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: απλώνουμε σε τελείως καθαρό πρόσωπο λεπτό στρώμα από την κρέμα και κάνουμε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί τελείως.

ΑΚΕΒΙΑ QUINATA: φύεται στην Κορέα και Ιαπωνία. Το εκχύλισμα των φρούτων του (AQFE) έχει αντιοξειδωτική και αντιγλυκαντική δράση, μειώνει την συσσώρευση προϊόντων γλυκόλυσης AGEs, προστατεύει έτσι τους δερματικούς ινοβλάστες από οξειδωτικό στρες και αναστέλλει την κυτταρική γήρανση.

ACETYL DECAPEPTlDE-3: καλλυντική συνθετική ουσία, η οποία μειώνει και προλαμβάνει τις γραμμές και ρυτίδες, δημιουργώντας νέα κύτταρα στο δέρμα. Έχει επουλωτικές ιδιότητες και ενισχύει την ελαστικότητα αυξάνοντας την σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης. Έχει περισσότερη σταθερή και παρατεταμένη δραση από τις φυσικές πρωτεΐνες .